vakantie Samos

Als je zomervakantie hebt wil je graag naar een warm land toe. Je kunt in een warm land namelijk de hele dag genieten van het heerlijke weer. Ook is het fijn om op vakantie te gaan naar een land waar de zon de hele dag schijnt. Je kunt dan de hele dag genieten van een drankje op het strand. Als je in Nederland blijft kan het namelijk zo zijn dat je een slechte zomervakantie hebt. In Nederland kan het namelijk de ene dag heel erg warm zijn, en de andere dag enorm koud zijn. Tijdens een vakantie Samos hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Op dit Griekse eiland is het namelijk tijdens de zomerperiode heel erg warm. Hierdoor is het de ideale vakantiebestemming als je de zon wilt opzoeken. Ook zijn er veel mooie stranden te vinden rondom dit eiland. 

Archeologische vondsten

Je kunt tijdens een vakantie Samos genieten van heel erg veel kunst, cultuur en natuur. Er zijn namelijk heel erg veel mooie klooster, die je vrijwel allemaal kunt bezoeken. Ook zijn er op het eiland een aantal ruïnes te vinden van het oude griekenland. Als jij van de geschiedenis van de Grieken houdt, is dit zeker een aanrader om te bezichtigen. Hier kun je namelijk meer te weten komen over de geschiedenis van Griekenland. Ook kun je natuurlijk de mooie natuur van dit eiland gaan bezichtigen tijdens je verblijf.

vakantie Samos

Echte Griekse dorpjes

Wat een vakantie Samos ook zo leuk maakt, is het feit dat je hier heel erg veel Griekse dorpjes vindt. Niet alle dorpen en steden op dit eiland zijn namelijk ingesteld op toerisme. Hierdoor kun jij er ook genieten van de rust en vrede. Dit maakt het ook fijn om te verblijven. op het moment dat je van rust houdt.  

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *