We gebruiken onze smartphones tegenwoordig zeer intensief. We nemen ze overal mee naartoe en zijn constant bezig met bellen, appen, facetimen en nog veel meer. Door dit intensieve gebruik wordt de kans dat er een keertje iets mee gebeurt natuurlijk een stuk groter. Daar komt nog eens bij dat de huidige generatie telefoons ook nog eens vrij fragiel zijn. Daardoor is het zeer belangrijk om je telefoon goede bescherming te bieden met een stevig telefoonhoesje. 

Soorten telefoonhoesjes

Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan hoesjes. Hierdoor wordt het lastiger om een keuze te maken. Wij lichten enkele cases uit waarvan wij vinden dat ze een goede keuze zijn. 

Telefoonhoesjes met koord

Een telefoonhoesje met koord is zeer populair, vooral in de lente en in de zomermaanden. Met het telefoonkoord kun je eenvoudig je smartphone om je nek of schouder dragen. Zo hoef je dus niet steeds je toestel uit je zak of tas te halen. Omdat er in deze mooie maanden vaak veel festivals zijn, worden hoesjes met koord vaak verkocht. Tijdens deze festivals heb je steeds je telefoon bij de hand waardoor je eenvoudig foto’s en video’s kunt maken. 

Eenvoudig je pasjes kwijt

Een ander populair soort hoesjes zijn de telefoonhoesjes met pasjeshouder. Zoals de naam al verklapt kun je in deze cases één of meer pasjes kwijt. Hierdoor is je toestel niet alleen goed beschermd maar zijn deze hoesjes ook nog eens praktisch. Er zijn verschillende typen hoesjes met pasjeshouder. Ze zijn er in verschillende materialen, bijvoorbeeld siliconen, TPU of (kunst)leer. Met één van deze cases is het meenemen van een portemonnee verleden tijd!

Nog veel meer soorten hoesjes

Als je nog niet overtuigd bent van de besproken soorten telefoonhoesjes, dan kun je op de site van Phone-factory.nl nog veel meer backcovers vinden. Er is een ruim assortiment beschikbaar voor vrijwel alle iPhone- en Samsung modellen. Altijd inclusief gratis verzending en snelle levering.