pexels-freestocksorg-892757

Na lang testen is gebleken dat de beste smartphone van dit moment de Samsung Galaxy S21 Ultra is. Maar wat maakt deze telefoon de beste? Daar zal ik antwoord op geven in dit artikel.

Fantastische specificaties

De Samsung Galaxy S21 is uitgerust met een 6,8 inch QHD+ display. Dit display heeft een ververs snelheid van maar liefst 120Hz. Dit is één van de beste displays van de wereld. Het toestel beschikt over een 5.000 mAh batterij, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk een hele dag vooruit kan. Let wel op als je veel games speelt of films kijkt op je telefoon: in dat geval zal hij niet de hele dag volhouden. Maar ook dit is geen probleem voor de S21 Ultra, je kunt namelijk het toestel weer supersnel opladen. Dit kan zowel draadloos als met kabel.

Eén van de beste specificaties van dit toestel is de camera: dit is een 108 megapixel-camera waarmee je 100x digitaal kunt zoomen met zeer hoge kwaliteit. Ook de frontcamera mag er zijn, deze heeft 40 megapixel. Hiermee maak je de mooiste selfies.

Nadelen

Prijs: door de relatief hoge prijs is dit toestel niet voor iedereen geschikt. Maar als je je deze smartphone kunt veroorloven dan krijg je er geen spijt van. Een goede optie is ook om het toestel aan te schaffen in combinatie met een abonnement. In dit geval betaal je niet in 1 keer het gehele bedrag. Deze abonnementen kan je gemakkelijk en snel vergelijken op dealmobiel.nl

Formaat: dankzij het grote 6,8 inch display is het toestel moeilijk met 1 hand bedienbaar en is het toestel minder geschikt voor gebruikers die van kleinere telefoons houden.

Door Cody

Cody houdt van muziek maken en boswandelingen.