cursus daytraden crypto

Naast de cursus voor crypto traden voor beginners is er ook nog de cursus daytraden crypto. Als je daaraan doet, handel je in korte termijn ook met het doel om zoveel mogelijk geld te verdienen. Hoe je dat precies doet? Simpel gezegd is het eerst handig om te bepalen waarin jij wilt investeren. Je schat dan een dipje in om je valuta in te kopen om vervolgens bij een piek je crypto weer te verkopen. Dan kun je bij het volgende dipje weer inkopen en bij de piek weer verkopen. Zo kun je op korte termijn veel geld verdienen. 

Is het te mooi om waar te zijn?

Je zult nu waarschijnlijk denken dat een cursus daytraden crypto alleen voor de gevorderden is. Maar niks is minder waar. Ook jij kan het leren. Uiteraard brengt daytraden ook risico’s met zich mee, aangezien je ook een soort transactie kosten betaald. Zo komen er per trade die je doet extra kosten overheen en hoe meer trades je maakt per dag, hoe hoger die kosten kunnen worden. Daarom moet je ook weer niet te vroeg je crypto verkopen, omdat je anders deze kosten niet dekt en alsnog verlies maakt, ook al denk jij je crypto voor meer te verkopen dan waarvoor je het hebt ingekocht. 

cursus daytraden crypto

Andere manieren om geld te verdienen

Naast crypto traden zijn er natuurlijk ook andere manieren om geld te verdienen. Crypto bestaat nog niet zo heel lang en de markt kan erg schommelen. Zo kun jij het geld wat je inlegt ook verliezen. Aandelen hebben daar in tegen bewezen dat ze effectiever zijn. Alhoewel je daar wel langere tijd in moet investeren voordat je winst ziet en bij crypto kan je, mits je geluk hebt, heel snel heel rijk worden. Maar het blijft gokken. Wil je meer zekerheid? Open dan een spaarrekening bij de vaste bank of investeer in bijvoorbeeld goud. Zo zal je niet snel rijk worden, maar verlies je ook niet je geld.

Door Redactie