Het grote voordeel van de smartwatches is, naast dat het een cool en handig elektronisch gadget is, ook dat je de bandjes eindeloos kunt verwisselen. Zo kun je eindeloos variëren met de look van je smartwatch en van jouw outfit als geheel. Ben jij op zoek naar een nieuw bandje? Ontdek jouw eigen stijl met de volgende verschillende soorten bandjes bij bijna alle smartwatch bandjes zoals ook Apple Watches en fitbit bandjes.

De keuze is reuze als het aankomt op smartwatch bandjes. Er is de classic horloge look met de leren bandjes, maar je hebt ook de sportieve bandjes, stalen bandjes en nylon bandjes. Het is handig om sowieso één of meerdere basisbandjes en kleuren in je collectie smartwatch bandjes collectie te hebben. Zo kun je bij de meeste outfits wel een sportief bandje of een neutrale kleur bandje matchen.

Simpel maar effectief zijn de milanese bandjes. Dit is waarschijnlijk een van de meest verkochte smartwatch bandjes, en met een reden. Het bandje is heel comfortabel en laat zelfs lucht door. Tegelijkertijd is deze serie bandjes ook bij uitstek geschikt om mee te blijven mixen en matchen, deze bandjes staan bij elke outfit.

Metalen smartwatch bandjes zijn ook enorm populair. De mooie metalen afwerking geeft een bepaalde simpele elegantie aan de smartwatch. Er zijn zowel simpel afgewerkte als grovere metalen of stalen bandjes, die zowel bij mannen als bij vrouwen mooi zullen staan.

Of je nu voor een stoere look gaat of voor een klassiek horloge gevoel, met een leren smartwatch bandje kun je alle kanten op. Door de neutrale kleur van de meeste leren bandjes is dit een superfijne basic om in huis te hebben.

De siliconen of sport bandjes zijn fijn voor eenieder die een heel soepel bandje zonder al te veel mogelijk irriterende metalen of stoffen te willen voelen aan zijn of haar pols. De kleurrijke siliconen bandjes zijn ideaal om mee te gaan sporten of om een kleurtje te geven aan de outfit. Daarnaast zijn de sportbandjes ook daadwerkelijk ideaal om mee te sporten of als je bijvoorbeeld een actieve baan hebt.

Onthoud, naast de praktische kant van een smartwatch, dat het horloge een verlengstuk is van je outfit en dat je bewust moet omgaan met een smartwatch als accessoire. Je kunt met een mooi bandje een outfit enorm complimenteren. Investeer vooral in één of enkele basics en laat verder je eigen smaak spreken met een mooie nylon of siliconen bandje voor jouw smartwatch.

Op zoek naar een (online) winkel met veel keuzes en een goed gevoel voor smaak? Kijk vooral eens bij YONO SmartWatches voor een uitgebreid assortiment smartwatch bandjes voor een groot aantal merken, zoals de Apple Watch, Galaxy Watch en de fitbits.

Door HV Media